Vaccineren

Vaccineren wel of niet

Een hele lastige vraag die niet zomaar te beantwoorden is. Het is belangrijk dat we beschermt worden tegen bepaalde ziekten en daarmee een verbetering ervaren van de volksgezondheid. Belangrijk aspect hierbij is de collectieve vaccinatie om zo een hoge vaccinatiegraad te verkrijgen die hierbij nodig is.

Er is ook twijfel en bezorgdheid ontstaan over de mogelijke risico’s bij vaccineren. Hier ontstaat een groot dilemma, want niemand zal tegen een collectieve bescherming ( groepsimmuniteit) zijn, maar soms heeft vaccineren een persoonlijke impact op de gezondheid. Waar kies je dan voor?!

Bescherming tegen infectieziekten en op deze wijze goed voor onze gezondheid zorgen is een prima doelstelling van het vaccineren. De andere kant is dat bij een bepaalde groep kinderen reacties door vaccinaties kunnen ontstaan die een behoorlijke impact kunnen hebben voor kind en gezin.

Klachten die ik in mijn praktijk zie die lijken te zijn ontstaan na vaccinatie zijn; slecht slapen, niet meer zweten ( geen uitscheidingsreactie meer) of juist heel veel slapen, veranderd gedrag denk hierbij aan enorme woede-uitbarstingen etc.

Wetenschappelijk is er een enorme discussie gaande of er wel of geen schade veroorzaakt wordt door vaccineren, wat het hele vraagstuk alleen nog maar ingewikkelder maakt. Dat maakt dat ik zelf maar eens heel simpel ben gaan redeneren (waar ook zeker over valt te discussiëren). Bij implantaten wordt nu zichtbaar dat er vervelende bijwerkingen kunnen ontstaan, de amalgaam vulling die bijwerkingen kan geven, bij tatoeage inkt is dit ook zichtbaar bij ophopingen in de lymfeknopen. Hele eenvoudige voorbeelden waarbij een lichaamsvreemde stof wordt ingebracht in het lichaam en waar een natuurlijke respons op komt en zichtbaar is als bijwerkingen. Lang niet bij iedereen, maar wel bij een bepaalde groep.

Vaak worden geen nadelige gevolgen van vaccineren ervaren; deze groep zie ik niet!  De mensen die ik wel in mijn praktijk ontmoet is een groep die wel lijkt te reageren op het vaccineren en hier last van heeft. Zorg daarom dat u van te voren goed bent geïnformeerd voor het vaccinatie traject te starten.!

CEASE therapie

De CEASE therapie heeft als uitgangspunt op het behandelen van de oorzakelijke factoren die aan de basis liggen van een klachtenpatroon. Als een kind klachten heeft sinds de vaccinaties, is het mogelijk om het immuunsysteem homeopathisch te ondersteunen, waarbij overigens niet de beschermende dekking van de inenting ongedaan gemaakt wordt. De CEASE behandeling wordt ingezet om de oorzakelijke belastende stoffen voor het lichaam te ontdoen waardoor minder klachten worden ervaren .

Door de CEASE therapie wordt het positieve aspect van het vaccineren ingezet én wordt het negatieve aspect weggenomen. Op deze wijze wordt het belang van het kind en zijn gezondheid optimaal ondersteunt!!

Lees verder hierover bij de pagina CEASE

Speelt blootstelling aan aluminium een rol bij het ontstaan van autisme? De meest ervaren onderzoeker op het gebied van aluminium, bioloog dr. Chris Exley van de Britse Keele University, twijfelt niet langer. Zijn nieuwste studie geeft de sterkste aanwijzing tot nu toe dat aluminium betrokken is bij stoornissen uit het autisme spectrum. Het aluminium lijkt afkomstig van verschillende bronnen, waaronder vaccins. Lees het artikel uit Orthomoleculair Magazine, juni 2018: Speelt blootstelling aan aluminium een rol bij het ontstaan van autisme?

Lees ook het artikel gepubliceerd op  Want to know : Het ontstoren van vaccinaties geplaatst in het  ‘Vakblad voor de Natuurgeneeskundige’ JAN/FEB 2012

U kunt informatie inwinnen op de onderstaande sites:

  • Tinus Smits. Daar vind je alle voor & tegen argumenten van inenten plus diverse aanbevelingen ter preventie.
  • NVKP, de landelijke vereniging voor kritisch prikken is informatief.