Begeleidt vaccineren

Vaccineren wel of niet

Een hele lastige vraag die niet zomaar te beantwoorden is. Het is belangrijk dat we beschermt worden tegen bepaalde ziekten. De andere kant is dat bij een bepaalde groep kinderen reacties door vaccinaties kunnen ontstaan die een behoorlijke impact kunnen hebben voor kind en gezin. Klachten die ik in mijn praktijk zie die lijken te zijn ontstaan na vaccinatie zijn ; slecht slapen, niet meer zweten ( geen uitscheidingsreactie meer), juist heel veel slapen, veranderd gedrag denk hierbij aan enorme woede-uitbarstingen etc.

Wetenschappelijk is er een enorme discussie gaande of er wel of geen schade veroorzaakt wordt door vaccineren, wat het hele vraagstuk alleen nog maar ingewikkelder maakt. Dat maakt dat ik zelf maar eens heel simpel ben gaan redeneren (waar ook zeker over valt te discussiëren). Bij implantaten wordt nu zichtbaar dat er vervelende bijwerkingen kunnen ontstaan, de amalgaam vulling die bijwerkingen kan geven, bij tatoeage inkt is dit ook zichtbaar bij ophopingen in de lymfeknopen. Hele eenvoudige voorbeelden waarbij een lichaamsvreemde stof wordt ingebracht in het lichaam en waar een natuurlijke respons op komt en zichtbaar is als bijwerkingen. Lang niet bij iedereen, maar wel bij een bepaalde groep.

Hetzelfde zie ik in mijn praktijk bij het vaccineren; er is een groep  die op de vaccineren reageert en hier last van heeft. Het is daarom altijd van belang om goed geïnformeerd te zijn voor het vaccinatie traject te starten. Zorg daarom dat u van te voren goed bent geïnformeerd!

U kunt informatie inwinnen op de onderstaande sites:

  • Tinus Smits. Daar vind je alle voor & tegen argumenten van inenten plus diverse aanbevelingen ter preventie.
  • NVKP, de landelijke vereniging voor kritisch prikken is informatief.

Homeopathische begeleiding

Uit onderzoek is gebleken dat de bijwerkingen beduidend minder zijn als je vóór de inenting een homeopathische variant van het vaccin toedient. U kunt er voor kiezen om uw kind homeopathisch te begeleiden rondom de vaccinaties. Ook als een kind klachten heeft sinds de vaccinaties, is het mogelijk om het immuunsysteem homeopathisch te ‘ontstoren’, waarbij overigens niet de beschermende dekking van de inenting ongedaan gemaakt wordt. Lees verder hierover bij de pagina CEASE

Lees ook het artikel gepubliceerd op  Want to know