Klassieke homeopathie

Homeopathie staat de samenhang tussen geest en lichaam centraal. Dit betekent voor de behandeling dat de klachten worden benaderd vanuit “heel” de mens. Uitgangspunt dat bij situaties die stress voor het lichaam veroorzaken wat kan leiden tot een onbalans. Deze onbalans kan leiden tot het ervaren van klachten of verergeren van een ongezonde conditie. Wordt jouw stressfactor behandeld dan kan de gezondheid terugkeren.

Mijn werkwijze

We gaan samen op zoek naar een gebeurtenis of ervaring waarbij een verstoring heeft plaatsgevonden en wat een blijvende verandering heeft ingezet. We gaan op zoek naar de sleutel:

Nooit meer hersteld sinds

Met klassieke homeopathie krijgt u een behandeling op maat. Al lijken uw klachten op die van een ander, u ervaart ze op uw eigen manier. In een uitgebreid vraaggesprek nemen we in alle rust uw klachten door. Daarnaast doorlopen we uw ziektebiografie en wil ik graag weten welke voor u belangrijke gebeurtenissen hebben plaats gevonden. Wat is gebeurd in uw leven en belangrijk hierbij: op welke wijze heeft u daar op gereageerd. Wat is uw manier om hiermee om te gaan en welke symptomen laat het lichaam zien (of juist niet!). De tijdlijn is een belangrijk element; gebeurtenissen en uw reactiepatroon hierop zijn belangrijke factoren om een zo compleet mogelijk beeld te verkrijgen van u als persoon.