Nicolle Leijen

Dat er een samenhang tussen “niet lekker in je vel zitten” en lichamelijke klachten bestaat, daar bestaat voor mij geen twijfel over. Ook jij zal daar je eigen voorbeeld bij kunnen geven zoals het ervaren van hoofdpijn, buikpijn of andere klachten in een stressvolle situatie. Dit kan stress zijn op je werk, thuis maar ook bijvoorbeeld na een narcose en hier niet goed van herstellen.

Een kritische blik

Het besef dat er een samenhang bestaat  is voor mij de aanleiding geweest om naar de School voor Homeopathie te gaan en hier de zesjarige opleiding te gaan volgen. En zo ben ik 16 jaar geleden met een kritische blik aan mijn opleiding homeopathie  begonnen. Overtuigd dat de samenhang bestaat, de homeopathie moest zich nog bewijzen. Mijn kinderen zijn dankbare proefpersonen geweest. Klachten zoals oorpijn, buikpijn verdwenen na inname van de homeopathische middelen. Ik heb dit met oprechte verbazing ervaren en was hierdoor ook de directe motivatie om de opleiding te vervolgen en na zes jaar af te ronden.

Eigen praktijk

Sinds 2008 heb ik een eigen praktijk aan huis. In de dagelijkse praktijk ervaar ik de ondersteunende werking van de homeopathie bij klachten op emotioneel en fysiek gebied.

Nicolle LeijenOm de kwaliteit te borgen en te verhogen volg ik specifieke nascholingen op het gebied van de homeopathie. Twee jaar geleden ben ik daarnaast ook gestart met de opleiding toegepaste psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam . Alle kennis en ervaringen zet ik graag in om u te helpen in mijn praktijk De Schakel.