Tarieven

Tarieven en vergoedingen 2018

Eerste consult duur ongeveer 1½ uur 107,50
Vervolgconsult duur ongeveer 1 uur 72,50
Telefonisch acuut consult max. ½ uur 37,50
Nasturen middel 19,50
Tarieven onder voorbehoud

Homeopathie wordt uitgebreid gedekt vanuit een ruim aanbod aanvullende pakketten. Het is echter wel belangrijk dat de homeopaat voldoet aan de juiste voorwaarden en kwaliteitseisen. Anders is de kans zeer groot dat de consulten en behandelingen niet worden vergoed.

  • Zo moet de homeopaat zijn aangesloten bij een erkende beroepsvereniging. In Nederland zijn er drie beroepsverenigingen specifiek voor homeopathie: de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH), de artsenvereniging voor integrale geneeskunde (AVIG) of de Nederlandse Organisatie van Klassiek Homeopaten (NOKH). Van deze verenigingen is de NVKH de grootste en bekendste.

Homeopathische consulten vallen onder de aanvullende verzekering en worden daarom NIET verrekend met het eigen risico!


Voor wijzigen of afzeggen van afspraken binnen 24 uur, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.
Het is mogelijk om de consulten te splitsten in twee korte consulten. Geef dit aan bij het maken van de afspraak!

Wil je weten wat jouw verzekering vergoed?

Nicolle Leijen is een ervaren klassiek homeopaat, aangesloten bij de NVKH (registratienummer 04-1634) en de overkoepelende organisatie RBCZ ( licentienummer 170277R) en wordt vergoed door verzekeraars.

In het vergoedingen overzicht 2018 worden de aanvullende  zorgverzekeringen vermeld en daarbij de dekking die deze geven specifiek voor consulten van klassiek homeopaten die aangesloten zijn bij de NVKH en de overkoepelende organisatie RBCZ